Padlekurs på Senja

Opplev Senjas ville og vakre natur fra kajakken – nærmere kommer du ikke

Sesong

Mai – september

Varighet

16 timer fordelt på 2 dager

Vanskelighetsgrad

Middels

Bli med Norwegian Wild på en uforglemmelig opplevelse på den nærmest uoppdagede perlen Tranøybotn på sørsiden av Senja. Våre padlekurs byr på god stemning, mye latter og moro, i tillegg til at vi har et stort fokus på bærekraft og å ta vare på naturen vi ferdes i. Sporløs ferdsel er en viktig del av vår visjon.

Eier og instruktør Hege Enge Dekkerhus så uante muligheter i den vakre campen i Tranøybotn, da hun og familien valgte å flytte til Senja for å realisere drømmen. En drøm om å skape uforglemmelige opplevelser, og trygghet for andre på havet. Norwegian Wild ble født i 2017 og det ville eventyret var i gang!

Padlekurset hos oss byr på det lille ekstra ved være ekte og personlig, og har stort fokus på mestringsfølelse og padleglede for hver enkelt deltaker. Man skal ha det gøy mens man lærer!

Grunnkurs våttkort hav passer for nybegynnere, eller for deg som har noe erfaring og som ønsker en oppfriskning av teknikk. Det stilles ingen krav til erfaring, og Norwegian Wild står for alt av utstyr du trenger for å gjennomføre kurset.

Vi tar imot grupper på 4 – 6 personer. Dette er den perfekte aktivitet om du ønsker kvalitetstid med familien, vennegjengen eller gode kolleger, Vi tilrettelegger per forespørsel.

Trenger du overnatting? Ta en titt på siden vår for hva vi kan tilby. Fyrtårnet og Arctic Dome gir deg unike overnattingsopplevelser.

Nyhet!
Høsten 2021 lanserer vi våre Ekspedisjon Senja – kajakkturer, med en varighet på 3 -5 døgn i idylliske omgivelser.

Norwegian Wild

Våttkort-kurs hos oss på Norwegian Wild inkluderer mestringsfølelse og padleglede for alle.