Reisastua Lodge

På grunn av sin fantastiske beliggenhet i Reisadalen og sin nærhet til Reisa nasjonalpark, er Reisastua den perfekte basen for vandreturer, laksefiske, avslapping og spennende aktiviteter.

Sesong

Hele året

Reisastua Lodge ligger ved bredden av Reisaelva, en 30-minutters elvebåtstur fra Reisa nasjonalpark. Nærmeste tettsted er Storslett, som har egen flyplass (Sørkjosen flyplass). Det er ca tre timers kjøretur til Tromsø. Reisaelva er en av verdens vakreste lakseelver, og dens fantastiske natur inkluderer en av Nord-Europas høyeste fossefall, Mollisfossen.

Reisastua Lodge har 7 suiter i forskjellige størrelser. De fleste har utsikt over Reisaelva. Mollis Top-Suite er 80 kvm med 3 soverom, kjøkken og bad med god plass til 6 personer. Denne suiten befinner seg ved takterassen som også har en stor utendørs jacuzzi. De andre suitene er ca 30 kvm med egne bad.

Reisastua Lodge har egen restaurant og bar med elveutsikt og en koselig peisestue.
Reisastua Lodge tilbyr unike, naturbaserte opplevelser. Vi tilbyr mange forskjellige aktiviteter som passer for alle. Ta kontakt med oss så planlegger vi den perfekte opplevelsen for deg og dine nærmeste.

Reisastua Lodge

Reisastua tilbyr naturbaserte opplevelser i vakre Reisadalen.