Sommer på historiske Rundhaug Gjestegård

På bredden av Målselva ligger idylliske Rundhaug Gjestegård, med sin over 100 år gamle interessante historie og som yndet destinasjon for laksefiskere fra hele verden. Her får du omsorgsfull service og nydelig mat med fokus på lokale mattradisjoner.

Sesong

Sommer

Rundhaug Gjestegård er et flott, historisk hotell bygget i 1905 på tettstedet Rundhaug i Målselv kommune. Den mektige Målselva er nærmeste nabo, og det naturskjønne landskapet danner en fin ramme for et trivelig opphold. Et opphold på Rundhaug Gjestegård er en reise i nasjonal og internasjonal historie, for opp gjennom historien har celebre gjester som Keiser Wilhelm, Kong Olav, Sonia Hennie, General Montgomery og Wilbur Smith besøkt hotellet, og flere av rommene har fått navn etter gjestene. Gjestegården har 22 unike rom som varierer fra små, romantiske enkeltrom til større suiter med særpreg fra ulike tidsepoker. Det imøtekommende vertskapet har god kunnskap om gjestegården, og forteller gjerne om hotellets spennende historie i ledige øyeblikk.

Restauranten har en stor spisesal i luftige lokaler, og her serveres nydelig mat med rot i de historiske og lokale mattradisjonene. Den nordnorske sommeren kan nytes best i gjestegårdens fine hageområder, og om temperaturen kryper nedover fyres det i peisen, og du kan nyte god mat og drikke i loungen.

Laksefiske er en stor del av Rundhaug Gjestegårds historie, og hotellet disponerer vald i Målselva. De nærmeste valdene ligger rett utenfor dørene på Rundhaug! Du kan leie fiskeutstyr og booke fiskeguide, og i hotellets bakgård finner du det du trenger for å desinfisere ditt fiskeutstyr.

Gjestegårdens beliggenhet er utmerket for den som ønsker god plass og naturskjønne omgivelser. Hotellet på Rundhaug er det siste hotellet du passerer på vei til Øvre Dividal Nasjonalpark – et eldorado for friluftsliv, jakt og fiske.

Rundhaug ligger ca. 20 minutters kjøretur fra Bardufoss Lufthavn og E6. Hotellet ligger midt mellom Narvik i sør og Tromsø i nord, med ca. 2 timers kjøretur til hver by.

Rundhaug Gjestegård

Sommerferie på sjarmerende Rundhaug Gjestegård, et nostaligsk trehotell fylt med varme og gjestfrihet. Her får du gode matopplevelser og unik lokalhistorie på bredden av mektige Målselva.