Terrengsykkel-opplevelse med eventyrlig overnatting og god mat

Kjenn hvilepulsen komme og nyt tre dager med god mat, eventyrlig overnatting og uendelige terrengsykkel-muligheter.

Sesong

Juni – september

Vanskelighetsgrad

Middels

Varighet

3 dager, 2 netter

Overnatting i en av våre Aurora Canvas Dome er noe helt annet enn et vanlig hotellrom, midt i mellom furutrærne finner du telt med gjennomsiktig tak og en stort vindu hvor du kan nyte naturen fra senga. I tillegg har domen gulvvarme, en vedovn, en fantastisk Wonderland seng og eget toalett. Våkne opp til fuglekvitter og kaffe servert på sengen før du går til Glød-stua og nyter en nydelig hjemmelaget frokost.

Etter frokost venter en spennende dag hvor du både får syklet i single-tracks, ATW-spor på Finnmarksvidda og nedover Altadalen. Fra bølgende viddelandskap til frodig natur langs Altaelva står naturopplevelsene klare til å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Underveis stopper vi for å fyre bål og nyte en god lunsj mens Vel tilbake på GLØD venter en deilig dusj og en tur i badstuen før dere kan nyte en nydelig 3-retters middag med smaker fra villmarka som gjør oppholdet komplett og forbereder dere på en siste natt i furuskogen.

For de som ønsker mer sykling er det mulig å leie sykler både første og siste dag og prøve dere på stiene på egenhånd i nærområdet eller prøve ut noen av våre guidede turer som “Ny Sti” eller “ Terrengsykkel dagstur inkludert elgburger-lunsj”.

Foto: GLØD Explorer

GLØD Explorer

Inkludert i prisen er transfer fra og til flyplassen, to netter i Aurora Canvas Dome, frokost, en tre retters middag og dagstur MTB inkl. lunsj.