To dagers havpadlekurs i Hamn i Senja

Hva med å bruke den nordnorske sommeren til å lære deg havpaling?

Sesong

Sommer

Varighet

2 dager

Idyllisk beliggende ytterst på Senja, omkranset av blått hav, hvite strender, skog og fjell, ligger Hamn i Senja, stedet for vårt engasjerende kurs i havpadling.

Hamn i Senja er et gammelt handelssted fra 1880-tallet som er blitt renovert og omgjort til en resort, med leiligheter utstyrt for self-catering, men også en førsteklasses restaurant om du foretrekker å spise mat andre har laget. Det finnes også muligheter for en lang rekke med opplevelser og aktiviteter.

Denne pakken inkluderer overnatting i en studioleilighet med minikjøkken, frokost på dag to og lunsj begge dager. Kurset kjøres av en NFP-sertifisert instruktør. Lån av kajakk, alt av padle- og sikkerhetsutstyr, inkl. våtdrakt, er også inkludert, og det samme er våttkort -etter endt, suksessfullt, kurs.

Vi kjører i gang på formiddagen etter ankomst. Vi begynner i den indre havna, som er godt beskyttet av svaberg på alle kanter, så også nybegynnere kan føle seg trygge her, men etter hvert som du tar til deg ferdighetene, kan vi begi oss lenger ut, mellom øyer og skjær.
Dette kurset passer for deg som er ute etter en utfordring der du kan kjenne friskheten i Norskehavet i dramatiske omgivelser, vel vitende om at du har kontroll.

Etter endt kurs får du en vurdering av instruktøren, og hvis du har bestått alle kurselementer reiser du hjem med en stolt følelse av å ha oppnådd noe og et våttkort i bagasjen; noe å vise fram til familie og venner.

To dagers havpadlekurs i Hamn i Senja

Kajakkurs på eventyrøya Senja. Lær grunnleggende kajakkferdigheter og lås opp våttkort med bestått kurs.