Velfortjent ferie – unik overnatting – naturopplevelser i verdensklasse

Ikke alle steder i Norge kan by på et Norge i miniatyr, men på Senja – Norges nest største øy – så kan du praktisk talt oppleve det meste av naturlandskap innen noen timer.
På yttersia, der hvor fjellene møter storhavet, finner du idylliske Hamn i Senja.

Sesong

Hele året

Aurora-rom

Her kan du senke skuldrene, trekke inn frisk sjøluft og kose deg i lun og avslappet atmosfære.
Ikke bare kan du bo særdeles komfortabelt, men våre helt spesielle Aurorarom byr på en utsikt til fjord, fjell og sommerens midnattssol eller dansende nordlys på høst og vinter, som er ganske formidabelt vakker.

Ikke uten grunn at våre gjester som bor nettopp her kommer til sen frokost, og trekker seg tidlig tilbake til et rom designet for å bringe naturen helt frem til deg på sengekanten.

Utallige opplevelser

Vil du også være aktiv, ligger mange naturopplevelsene og venter rett utenfor. Start en tur opp i Sukkertoppens 456 m høye fjell, eller hopp på havet i våre flytedrakter og seil gjennom en malstrøm. Tar du turen ut med kajakk eller båt, møtes du bl.a. av hvite korallstrender, frodige øyer, ørn og sel og karibisk stemning. Sommer som vinter.

Nyte og observere

For deg som liker bedre å observere og nyte, kan vi by på utendørs boblebad med perfekt utsikt til fjord og midnattssol, men ingenting slår kanskje det å sitte i 38 graders vann med sine beste venner og se nordlyset eksplodere i vill dans over en. Frøken Aurora Borealis sitt danseshow kan du faktisk oppleve helt fra slutten av august til begynnelsen av April.


Nyt en stille stund i vår cognacsalong eller i fyrløkta vår med 360 graders panoramautsikt. På kaia om sommeren er det trivelig feriestemning og uteservering.
Vinterstid er det nordnorske blå vinterlyset, krydret med rosafargede snødekte fjell verdt et besøk i seg selv. Men du kan også teste ut trugetur, spektakulære toppturfjell på ski, hundespanntur m.m.

Og det beste av alt – Senja er ennå en nesten uoppdaget perle……velkommen skal du være!

Aurora rom

Sov i magiske Hamn i Senja med panoramautsikt ut mot Bergsøyene.