Trasti og Trine

Trasti og Trine er ei stjerne i Alta

Vi ønsker små og store feriegjester velkommen hjem til oss, her har vi overnatting, restaurant og hundegård på et levende tun med aktivitet året rundt.

Sesong

Hele året

Her er det godt å være for både dyr og små og store mennesker, vi serverer kortreist og økologisk mat og deler med glede vår begeistring for gode råvarer og det nordnorske kjøkken med våre gjester. Derfor har vi også et innendørs kurskjøkken, et utekjøkken, eget bakeri og veksthus. Her kan du få nybakt brød, croissanter og bakevarer, steinsovnsbakt pizza, hjemmelagde kaker, i tillegg til lunsj i kafeen, fine dining og husmann meny servert i restauranten.

Hos oss overnatter du i hjemmekoselige rom i gjestehuset, i tradisjonell hytte eller i unike trehus med stor utsikt til omgivelsene av furuskog, fjell og naturens stillhet som nærmeste nabo.

I hundegården vår bor omtrent 60 hunder av typen Alaskan huskies, de har alle eget hus med navneskilt og tar gjerne i mot kos og oppmerksomhet fra våre gjester så dere er velkommen til å hilse på. Dere kan også være med på tur, enten med valpene i skogen, tur med kløv eller eller tur med vogn.

Hos Trasti & Trine er vi opptatt av å ta godt vare på både gjester, naturen, nærmiljøet og det nordnorske særpreget. Ved å gi våre gjester et innblikk i den fantastiske naturen og kulturen i Finnmark, ønsker vi å inspirere og gi kunnskap om bærekraftig bruk og sporløs ferdsel.
Vi er sertifisert ved Norsk Økoturisme, medlem av Hanen og Debio godkjent.

Trasti & Trine

Hundekjøring, lokal mat og overnatting i et praktfullt Finnmarkslandskap.