Aktiv ferie i Nordkapp

Planlegger du sommerferie med vennegjengen? Ønsker dere en ferie med fart og spenning, litt læring og kveldshygge? Da bør dere ta turen til Nordkapp!

Nordkapp byr på et mangfold av opplevelser, perfekt for å dele og styrke samholdet. Hos oss vil dere oppleve lange lyse sommernetter, med midnattssol og den virkelige følelsen av frihet. Dere vil møte eksepsjonell gjestfrihet, og ei raus lokalbefolkning.

Tamsøya

Før dere ankommer Honningsvåg, byen ved Nordkapp, kan dere ta en reise tilbake i tid, og oppleve fantastiske Tamsøya. Opplev lykken og friheten av å være sammen på ei øde øy,og ta en fjæratur fra hytte til hytte. Øya myldrer av multebær, vakre klippeformasjoner, bølgeskvulp og har et fargerikt planteliv.

Kongekrabbesafari

Hva med en kongekrabbesafari med en fartsfylt båttur med RIB, hvor dere følger prosessen fra å fange krabba fra dypet i Barentshavet, lære om skapningens historie og liv, og hvordan man tilbereder den til et gourmetmåltid? Og selvfølgelig nyter måltidet i etterkant, i trivelige omgivelser.

Kongekrabbesafari. Foto: Visit Nordkapp

Ønsker dere mer fart og spenning, så er ATV eller SUP gode alternativ!

ATV. Foto: Visit Nordkapp

Når dere har behov for å roe litt ned, anbefaler vi å dra på fuglesafari. Utflukten starter i vårt nydelige fiskevær, Gjesvær. Som også er et perfekt sted å oppleve midnatssola.

Vandretur til Hornvika

Er dere av den sportye vennegjengen er en vandretur til Hornvika nærmest obligatorisk. Hornvika er det opprinnelige ankomststedet til Nordkapp. Før veien til Nordkapp var ferdigstilt i 1956, seilte gjestene inn til Hornvika med båt, og gikk eller ble bært opp stien fra Hornvika til Nordkapp-platået.

Hornvika. Foto: Visit Nordkapp

Nordkapp er selvfølgelig et must! Vi anbefaler et besøk i Nordkapphallen. Her kan dere nyte et måltid med noe godt i koppen, besøke museumsavdelingen og lære mer om historien til Nordkapp, besøke kinoen og se en fantastisk film av Magerøya, og selvfølgelig ta den obligatoriske venneselfien ved globen!

Globen på Nordkapp. Foto: Visit Nordkapp

PS: Vi er ikke så langt unna. For å komme hit kan du ta direktefly til Lakselv eller Alta, og videre ta en roadtrip langs vår råflotte kystlinje til Honningsvåg og Nordkapp. Faktisk kan du også ta fly helt hit til Honningsvåg, med en kort mellomlanding i Tromsø. Når du ankommer Nordkapp kan du nyte lange lyse sommernetter under midnattssola, og bruke dagen til kos og morro sammen med gjengen.

Hjertelig velkommen til Nordkapp! Start planleggingen til den perfekte venneturen til Nordkapp her.