Familien trives i Narvik

De gode familieopplevelsene finner du i Narvik. Narvik ligger midt i Nord-Norge og innerst i Ofotfjorden, og er omkranset av fjorder som strekker seg nesten til grensen mot Sverige. Her kan du oppleve alt fra verdens nordligste dyrepark, klatrepark, gondol som tar deg 656 meter over havet til spektakulære vandreturer tilpasset for hele familien.

Polar Park – Verdens nordligste dyrepark

Polar Park er verdens nordligste dyrepark og Nord-Norges eneste dyrepark. Her kan du møte ulv, brunbjørn, gaupe, jerv, polarrev, elg, reinsdyr og andre dyr fra den arktiske fauna. Parken legger stor vekt på dyrevelferd og ved å ha store innhengninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet. Landskapet rundt Polar Park er et praktfullt bakteppe for din villmarksopplevelse. Du kan velge om du ønsker å vandre rundt på egenhånd i parken, eller du kan være med på rovdyrguiding sammen med en av våre dyrepassere for å lære mer om dyrene.

Narvikfjellet – Opplevelser for den aktive familien hele året

Narvikfjellet er en aktivitetsleverandør som tilbyr naturbaserte opplevelser for hele familien hele året. Det er også Nord-Norges største alpinanlegg og fremtidens arena for VM i alpine grener.
I sommerhalvåret er Narvikfjellet et naturlig utgangspunkt for sykling og vandring, med enkel adkomst fra Narvik by. Her kan du ta med familien opp på fjellet med gondolbanen eller vandre langs fjellveien. Vel oppe finner du Fjellheisrestauranten 656 moh. Her fristes det med alt fra is til enkle retter. Det finnes også sykkelløyper for både de små barna og de som ønsker adrenalinet pumpe litt ekstra. Og i Linken klatrepark kan barn og voksne boltre seg i tretoppene!

Familievennlige aktiviteter og opplevelser

Liker du både natur og spenning kan vi trygt anbefale guidet bunkersvandring i underjordiske nazi-bunkerser. Her får familien være med på en opplevelsesfylt vandring i trange og mørke underjordiske bunkerser langs stier ved Ofotfjorden. Eller har du turglade barn anbefaler vi å gå Norge på tvers. En tur som gir glede og mestring for hele familien, der både tog, vandring og båt er en del av opplevelsen. Ikke minst har Narvik og Ofoten et eldorado av naturopplevelser, noen mer tilgjengelig enn andre. Verdenssvaet i Efjord er en tur utenom det vanlige og passer fint for små og store barn.

Camping og barnevennlige overnattinger

Ballangen Camping er en familiecamping ca 3 mil sør for Narvik med alle fasiliteter en barnefamilie kan ønske seg. Sentralt plassert ved sjøen, oppvarmet basseng, minigolf, båtutleie, nyrenovert service hus, badestrand og strandvolley er noe av det de tilbyr. I tillegg har Narvik flere hotell med familievennlige rom og løsninger, og midt i Narvik sentrum finner du bobilparkering.

Bunkersvandrin / Narviksenteret. Foto: Josu Media

Narvik

Norges kuleste sommeropplevelser finner du i Narvik! Verdens nordligste dyrepark, klatrepark, sykkel-løyper, bunkersvandring og mye mer.