Instagram-vennlige Lyngenfjord

Bilder av ikoniske og Instagram-vennlige steder inspirerer folk til å reise. Har du Facebook og Instagram, har du sannsynligvis sett det blå, klare isvannet med de bratte tindene til Lyngsalpene som bakteppe. Blåisvatnet i Lyngen har blitt et av de mest fotograferte stedene i Nord-Norge iløpet av de siste årene, og du finner det i Lyngenfjordregionen!

Hva som utgjør en perfekt ferie er personlig. Noen liker rolige hytteturer, andre trives best i byen. Er du som oss og liker å dele ferieminnene dine på sosiale medier, er dette turen for deg! Mange bruker sosiale medier som ferie inspirasjon, og vi i Visit Lyngenfjord gjør det samme. Vi har valgt ut noen av de mest fotograferte stedene i Nord-Norge som du finner i Lyngenfjordregionen og i våre naboregioner.

Del gjerne dine feriebilder av Lyngenfjordregionens mest fotogene steder med oss. Bruk #Lyngenfjordrundt og @visitlyngenfjord for å få sjansen til å få dine bilder delt på vår konto. Husk å følge oss på Facebook og Instagram for mer ferieinspirasjon i Nord-Norge.

Visit Lyngenfjord

Oppdag de mest Instagram-vennlige stedene Lyngenfjordregionen i Nord-Norge har å by på.