Plei kjærligheten med en ferie til Nordkapp

Ren luft, lokalmat, og liten folketrengsel i vakkert landskap gir ny kraft.

Sitter dere med en drøm om å besøke vakre Nordkapp i ro og mak? Akkurat nå er tiden inne for ta med din kjære på oppdagelsesferd lengst nord i Europa, til Nordkapp. Visste du at Nordkapp ligger på Magerøya – ei arktiske øy som lokker med nydelige fiskevær, lange sommernetter, rikt på dyreliv og opplevelser? Under midnattssola blir verden som ny. Sett av tid til å utforske øya sammen, og la romantikken blomstre.

På Nordkapp anbefaler vi et besøk i Nordkapphallen. Her kan du lære mer om historien om Nordkapp, se en fantastisk film av Magerøya, shoppe og nyte et måltid – mens dere skuer over det unike landskapet.

Videre kan vi tipse om fiskeværet Gjesvær. Her finner du et av Europas største og mest tilgjengelige fuglefjell med millionvis av atlantiske fugler som også legger sommerferien sin til øya. Foruten om Nordkapp platået er Gjesvær en av de vakreste stedene å få med seg midnattsolen.

Honningsvåg

Honningsvåg er “byen ved Nordkapp”. Her kan dere rusle en tur langs havnepromenaden, shoppe i våre nisjebutikker, galleri, og lære mer om lokalhistorien til Magerøya ved å besøke Nordkappmuseet

Nyt et måltid på en av våre lokale bespisningssteder. Her kommer man enkelt i prat med humørfylte og originale “magerøyværinger”. Det skal sies at øya muligens har Norges mest gjestfrie og nysgjerrige folkeslag.

Les mer om ferie i Nordkapp på Visit Nordkapp.