Opplevelser & aktiviteter

Nord-Norge har natur- og kulturopplevelser i verdensklasse. Mange av dem er lokale hemmeligheter som bare venter på å bli oppdaget av deg

Vårtur i havkajakk på Kjerringøy. Foto: Roger Johansen / nordnorge.com

Hva ønsker du se og gjøre?

Velg dine opplevelser og aktiviteter, områder, sesonger og fasiliteter som du selv ønsker. God tur!

Utendørs opplevelser & aktiviteter

Nord-Norge er som skapt for naturelskere, nybegynnere, natureksperter og ekspedisjonsfolk. Her bare en liten oversikt over utendørs opplevelser og aktiviteter for nesten alle nivå, enten det gjelder erfaring, kunnskap, behov eller høyde over havet:

Kulturopplevelser & historie

Det moderne kulturlivet i Nord-Norge springer ut fra menneskene i nord, vår kulturarv og lokale tradisjoner. Tilpasninger til en skiftende natur og årstider preger urfolks og nordlendingers levesett også i dag. Her er en liten oversikt over kultur og historie som du kan oppleve hos oss:

Velg din opplevelse fra menyen under!

Her kan du velge type opplevelser & aktiviteter, områder (reisemål / destinasjoner), sesonger og fasiliteter som du søker.

Trykk på pilene under, gjør dine valg og få en utlisting av innhold om akkurat det du er interessert i. Utlistingen oppdateres automatisk når du krysser av i boksene.

Ved å trykke på de mindre pilene under Se og gjøre (opplevelser) kommer det også fram enda mer spesifikke valg av opplevelser: