Vesterålen Tours

Dra på elgjakt i Vesterålen, bevæpnet med kamera

Elgene trives i de lette bjørkeskogene i Vesterålen, og Vesterålen Tours tar deg med på elgsafari. Dra ut i midnattslyset i de lyse sommernettene, og om vinteren er det lett å kombinere med nordlysjakt.

Det er en stor mulighet til å se mange andre dyr også på denne turen. Alle turene våre er private, du eller din gruppe vil være alene med guiden. Turene er svært fleksible etter hva som passer deg best. Vesterålen Tours er svært gode på dyrefotografering, noe du kan se på bildene, og vil hjelpe deg på beste måte.

Om sommeren er det best å være ute om natta

Om sommeren er det aller best å være ute i naturen når all menneskelig aktivitet stilner, mens dyra er nattaktive. Elgbestanden er så tett at du alltid ser elg under guidens kyndige ledelse, og sjansen er stor for å se andre dyr også.

Bli med ut på fullmånetur om vinteren

Om vinteren er det best å være ute under fullmånen, evt. noen dager før og etter. Det er ideelt å kombinere dette med nordlysjakt.

Turene spesialsys for deg

Elgfotografer, to-tre eller flere sammen, kan kontakte Vesterålen Tours for et tilbud. Alt etter årstid og fysiske forutsetninger lages et opplegg som passer akkurat dere.

Bestill din elgjakt med kamera her

Visit Vesterålen formidler alt av aktiviteter i Vesterålen