Ernst Furuhatt

Kjerringøy Bryggehotell

Til Kjerringøy bryggehotell kan du komme med både bil og hotell. Bo med utsikt mot havet når du besøker perlen utenfor Bodø.

Kun noen meter fra Kjerringøy Handelssted finner du overnattingsstedet Kjerringøy Bryggehotell. Rommene har utsikt over den vakre fjorden, og i det fjerne kan man se Lofotveggen. Nærområdet byr på vakker kajakkpadling og fine fjell og naturopplevelser

Er du glad i aktiviteter er Kjerringøy bryggehotell stedet for deg

Er du glad i Nord-Norge så vil du bli glad i Kjerringøy. En liten kjøretur fra Bodø kan du overnatte i vakre omgivelser og gjøre favorittaktivitetene dine hele året. Om det er fiske, kajakk, fjellturer eller kanskje fridykking du ønsker deg vil Kjerringøy kunne gi by på alt. Vil du ha en riktig staselig ankomst er det bare å ta sjøveien og parkere båten rett utenfor.

Kjerringøy og hver gang vi møtes

I 2021 ble innspillingen av det populære programmet Hver gang vi møtes på TV2 gjort på Kjerringøy Bryggehotell. I den forbindelse ble deler av fasaden oppgradert, og for første gang flyttet kanalen produksjonen av programmet til Nord-Norge. En liten fun fact er at Jarle Bernhoft som er en av deltagerne har nært slektskap til Kjerringøy, og har tilbragt store deler av barndomsferiene sine på den vakre øya.

Ofte stilte spørsmål

Du finner masse oppdatert informasjon på bryggehotellet sine egne hjemmesider

Det er totalt 9 rom. Hvert rom har sengeplass til 4 personer.

Du kan leie kajakk og sykler

Om du ikke har plass i bilen til kajakk og sykkel kan du få leid dette på Bryggehotellet på Kjerringøy. Det kreves våttkort for å få leid kajakker. Kanskje du skal ta med familien på sykkel-sightseeing tur rundt øya og ende opp på Barnas Handelssted?

Vil du til bryggehotellet?

Du finner all den informasjonen du trenger ved å gå videre til destinasjonsselskapet i Bodø.