Opplev de majestetiske Lyngsalpene med familien

Lyngsalpene tar deg og familien med på en oppdagelsestur.

Sesong

Juni – november

Vanskelighetsgrad

Lett

Varighet

min. 3 netter

Webside

xlyngen.no

Her finner dere nærheten til havet som byr på skattejakt i fjæra, lag steintroll, fang sjøstjerner og småfisk med hov. Lei en båt og ta dere en tur på sjøen for å fiske dagens middag. Herfra kan dere skue mot de alpine og majestetiske Lyngsalpene som strekker seg opp til over 1800m., fjordene er dype og er perfekt for en opplevelsesrik fisketur. Kanskje du ser sjøfugler som lundefugl og havørn som hekker i området rundt her.

Vi har mange turløyper som er merket og lett tilgjengelig for hele familien, som dere kan utforske. Vi gir deg gjerne turtips. Besøk en topp i Lyngsalpene og motta et diplom fra oss. Et populært sted å besøke er Blåisvannet, det ligger inne i dalen med blåisbreen synlig i bakgrunnen. Midnattssola står rett inn fjorden her på sommeren og lyser opp gjennom natten.

Ta dere en båltur, sitt og nyt knitringen fra bålet mens kaffen kokes og pølsene grilles. Hos oss bor du på rorbuer og leiligheter som er godt utstyrte for en komfortabel overnatting og hyggelige stunder.

Våkne opp til frisk sjøluft og nyt frokosten på bryggekanten. Vi har sauna og utendørs jacuzzi for en spa opplevelse. Har dere ikke prøvd så er det mulighet for å smake på de nydelige Lyngen rekene som kommer fra Lyngenfjorden. For at dere skal ha det gøy har vi spennende forslag for aktiviteter i lag. Vi har hov med bøtte til barna, sykkelutleie, turkart, diplom for topptur, båtutleie.

Opplev de majestetiske Lyngsalpene med familien

Ønsker du å roe ned og oppleve en ferie hvor dere samles mer som familie?