Våre bransjekanaler og mediaverktøy

Her er seks nyttige verktøy og digitale plattformer for deg og din bedrift innen reiseliv og opplevelser:

iLag – nettsamfunn for reiselivet i Nord

Felles plattform (på norsk) for aktører i og rundt reiselivet, for å kommunisere og dele innhold med hverandre. Les spennende nyheter og viktig kunnskap for din virksomhet på ilag.nordnorge.com.

Facebook – bransjeside for reiselivet i nord

Følg oss, kommenter og del våre innlegg på vår felles bransjeside (på norsk) facebook.com/nordnorskreiseliv. Del dine innlegg med taggen @nordnorskreiseliv.

TravelTrade – nettsamfunn for internasjonale aktører

Felles plattform (på engelsk) for utenlandske aktører og nordnorske bedrifter med eksportambisjon. Bli kjent med aktuelle nordnorske opplevelser og B2B-tiltak rettet mot utlandettraveltrade.nordnorge.com (siden er under konstruksjon).

LinkedIn – plattform for B2B innsikt og kommunikasjon

Besøk vår bedriftsprofil og bli kjent med innsikt og aktiviteter innen Travel trade / B2B (på engelsk), spesielt rettet mot de utenlandske markedene på linkedin.com/company/nordnorsk-reiseliv.

MyNewsDesk – nyhetsrom for pressemateriale

Her er en samling av pressemateriale med innhold for presse og andre (på engelsk). Finn journalister relevante for ditt innhold. Besøk vårt nyhetsrom for Nord-Norge og Svalbard på mynewsdesk.com/northern-norway.

Mediabank – gratis foto og film til profilering

Felles mediebank er et samarbeid mellom NordNorsk Reiseliv AS og flere destinasjonsselskap, kommuner og organisasjoner (på engelsk). Last ned foto og film til profilering av landdelen og markedsføring av dine opplevelser fra vår internasjonale media.nordnorge.com.